IPJ Constanța, primele informații despre evenimentul de pe DN 2A. Explozia unui pneu, cauza accidentului

Autocar răsturnat pe DN 2A

IPJ Constanța a transmis primele informații despre evenimentul rutier de pe DN 2A și a afirmat că explozia unui pneu este cauza accidentului care a dus la răsturnarea autocarului în care se aflau 82 de persoane, cetățeni ucraineni.

“La data de 9 octombrie, în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la fapul că, pe DN 2A, în apropierea orașului Hârșova, s-a produs un accident rutier.

Din primele informații reiese că accidentul ar fi fost cauzat de explozia cauciucului unui autocar care transporta aproximativ 80 de persoane.

Șoferul ar fi pierdut controlul direcției, iar autocarul s-ar fi răsturnat.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

Din informațiile existente până în prezent, 5  persoane ar fi fost rănite și transportate la spital.

Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare” – IPJ Constanța.

În urma evaluării medicale,  7 persoane sunt transportate la spital, conștiente.  Ceilalți pasageri  vor fi transportați și cazați la Primăria din Hârșova.

Planul Roșu a fost dezactivat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*