Un individ care a atacat și jefuit o femeie pe stradă din municipiul Constanța, a fost prins de către polițiști

În seara de 22 septembrie, în jurul orei 21.00, un individ necunoscut a atacat o femeie pe o stradă din municipiul Constanța. Prin violență și amenințări, acesta a deposedat-o de tot ceea ce avea de valoare.

Victima, o femeie de 35 de ani, a reclamat la poliție faptul că a fost atacată și deposedată prin violență de o pereche de cercei din aur – aproximativ 4 grame, un telefon mobil și suma de 500 de lei.

În urma cercetărilor în acest caz de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță pe bărbat, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*