Fregată franceză în vizită în Portul Constanța

Fregata franceză va acosta în Portul Constanța și va participa la un exercițiu pe mare. FOTO Wikipedia

Fregata franceză GUEPRATTE (F-714) efectuează, în perioada 5-8 decembrie, o vizită în portul militar Constanța. Pe timpul escalei, comanda navei va face vizite oficiale la Comandamentul Flotei și la autoritățile locale, iar echipajul va desfășura activități sportive la Sala Sporturilor din Constanța și va vizita Muzeul Național al Marinei Române, dar și obiectivele turistice de pe litoral.

Corveta „Viceamiral Eugeniu Roșca” (263) și dragorul maritim „Locotenent Lupu Dinescu” (25) participă vineri, 8 decembrie, alături de fregata franceză, precum și alături de avioane ale Forțelor Aeriene Române și ale Forțelor Aeriene Regale Canadiene (dislocate la Mihail Kogălniceanu), la exerciții comune în apele teritoriale ale României și în apele internaționale ale Mării Negre.

Scopul activităților este creșterea nivelului de instruire a echipajelor participante, precum și dezvoltarea relațiilor între forțele aliate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*