FOTO VIDEO Ioan Albu, fostul prefect al Constanței, s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă în urma accidentului mortal de pe DN 3

Autoturismul care a intrat pe contrasens și a provocat accidentul. FOTO CTnews.ro

O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite în seara de 16 februarie în urma unui accident rutier înregistrat pe DN 3, în apropiere de Ciocârlia de Sus. La volanul autoturismului care a intrat pe contrasens se afla fostul prefect al județului Constanța, Daniel Albu, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Accidentul rutier s-a produs în jurul orei 19.15, când, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, un bărbat în vârstă de 38 de ani, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe DN 3, dinspre Ciocârlia de Sus către Cobadin. Când a ajuns la km 230+400 m, ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care se deplasa din sens opus.

La accidentul au intervenit pompierii Detașamentului Medgidia a ISU Dobrogea, cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanta SMURD B. La fata locului a mai fost alocata o ambulanță terapie intensiva mobila. Accidentul a avut loc între 2 autoturisme, au rezultat doua victime din care una încarcerata (prinsă sub autoturism). Pompierii au reușit extragerea bărbatului însă acesta a fost declarat decedat. Cel de al doilea bărbat a fost transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite.

Ulterior a apărut și o a treia victimă, conștientă, cu un traumatism toracic, fiind transportată și ea la spital.

Surse neoficiale au precizat faptul că cel care se afla la volanul autoturismului care a provocat accidentul, un Range Rover, este Ioan Albu, fostul prefect al județului Constanța. Acesta a rămas internat în Spitalul Județean Constanța.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Judecătorii au respins cererea de arestare preventivă a fostului prefect al Constanței, Ioan Albu | Constanța NEWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*