Un al doilea caz de coronavirus, confirmat la Prefectura Constanța

Test pozitiv la COVID-19. FOTO Pixabay

Un al doilea caz de COVID-19 a fost confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța. O persoană angajată în instituție a fost confirmată la finalul săptămânii, iar în prezent este internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, starea generală fiind una bună.

Potrivit reprezentanților instituției, la scurt timp după aflarea veștii, toate birourile din cadrul Prefecturii Constanța au fost dezinfectate.

„Direcția de Sănătate Publică Constanța a pornit o anchetă epidemiologică, iar primele concluzii arată că infectarea colegei noastre are legătură cu un alt caz pozitiv înregistrat în familie. Facem mențiunea că acest caz nu are nicio legătură cu primul caz confirmat în Instituția Prefectului – Județul Constanța, din data de 6 iulie”, au precizat sursele citate.

În acest moment, colegii persoanei infectate se află în izolare la domiciliu, de unde își desfășoară activitatea.

„Acest virus nu ocolește pe nimeni, indiferent de vârstă, mediul din care provii, ori locul în care muncești. Din păcate, este realitatea de care ne lovim în acest moment, dar asta nu înseamnă că nu vom continua eforturile pentru combaterea răspândirii acestui virus. În Prefectura Constanța, am luat toate măsurile preventive și le recomand colegilor mei, dar și tuturor cetățenilor acestui județ să aibă o conduită responsabilă acasă, la muncă, pe stradă, la cumpărături, practic, peste tot și tot timpul. Îi urez multă sănătate colegei noastre și întregii familii. Suntem siguri că vor trece cu toții cu bine peste această încercare”, a declarat prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*