Un adolescent de 16 ani și-a pus capăt zilelor după ce s-ar fi certat cu iubita

Un echipaj SMURD a fost trimis la locul solicitării. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii constănțeni au deschis o anchetă după ce un adolescent în vârstă de 16 ani a fost găsit mort, spânzurat, într-o anexă a casei în care locuia.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 4 au fost sesizați luni dimineață, în jurul orei 08.30, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedată în imobilul în care locuia, de pe strada I.L. Caragiale.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză ca fiind un tânăr, de 16 ani, care a fost găsit spânzurat într-o anexă a imobilului. Pe trupul neînsuflețit nu au fost identificate urme de violență”, au precizat sursele citate.

Adolescentul locuia împreună cu bunica sa, femeia fiind și cea care a găsit trupul spânzurat. Nu se cunosc cu exactitate motivele care l-au împins pe tânăr să facă acest gest, dar se pare că se certase de curând cu prietena sa.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*