Un tânăr de 17 ani din Constanța a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinței sale

Un tânăr de 17 ani din Constanța a fost găsit spânzurat, astăzi, într-o anexă a locuinței sale.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 13 mai, în jurul orei 18.15, polițiștii din cadrul Poliție Municipiului Constanța-Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, un tânăr, de 17 ani, s-ar fi spânzurat într-o anexă din curtea imobilului în care locuia.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă, manevrele de resuscitare fiind efectuate de către un echipaj medical, fără rezultat.

Trupul a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*