Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în Valu lui Traian

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut în Valu lui Traian. FOTO SAJ Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină miercuri, 9 iunie, în Valu lui Traian, la un accident rutier în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Potrivit polițiștilor, accidentul rutier s-a petrecut pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, dinspre strada București către Calea Dobrogei, între două autovehicule, unul dintre ele răsturnându-se.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, în urma căruia unul dintre acestea a fost proiectat în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un alt vehicul parcat. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, o femeie de 43 de ani, respectiv un bărbat de 39 de ani, precum și a unui pasager de 40 de ani”, au precizat polițiștii constănțeni de la Rutieră.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Trackback / Pingback

  1. Eroul zilei: Aflat în timpul liber, un pompier constănțean a intervenit în ajutorul victimelor accidentului rutier din Valu lui Traian – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*