Șoferii din Constanța pot plăti abonament de parcare pentru Zona 2 la 199 de lei/ an

Șoferii din Constanța pot plăti abonament de parcare pentru Zona 2 la 199 de lei/ an. FOTO Primăria Constanța

Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța, poate fi achitat online, pentru 199 de lei/ an, accesând https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#plataTaxaParcareAnuala.

Potrivit Regulamentului de organizare și funcționare al parcărilor publice din municipiul Constanța, aprobat prin HCL nr. 123/2021, abonamentul de 199 de lei/ an permite ocuparea oricărui loc de parcare publică cu plată din Zona 2, fără plata vreunei taxe/ tarif, atât riveranilor persoane fizice din Zona 2, care nu dețin locuri de parcare proprii în zona de reședință, cât și riveranilor persoane fizice autorizate, respectiv persoane juridice din Zona 2, ce dețin în proprietate sau în folosință spații destinate și utilizate legal pentru activități economice-profesionale și care nu dețin locuri de parcare proprii.

Conform hărții elaborate de Primăria Municipiului Constanța, Zona 2 acoperă 90 la sută din parcările publice din municipiu.

Abonamentul anual pentru ocuparea unui loc de parcare public cu plată, în Zona 2 a municipiului Constanța poate fi achitat online, accesând https://etax.spit-ct.ro/Autentificare.aspx#plataTaxaParcareAnuala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*