Direcția Generală de Asistență Socială Constanța caută un spațiu de închiriat pentru constituirea unei creșe

DGAS Constanța caută un spațiu de închiriat pentru constituirea unei creșe. FOTO Primăria Constanța

Având în vedere nevoia uriașă de creșe la nivelul municipiului, Primăria Constanța anunță că este în căutarea de variante pentru a răspunde nevoilor cât mai multor mame.

Astfel, Direcția Generală de Asistență Socială Constanța anunță că închiriază un spațiu cu suprafața construită cuprinsă între 350 și 600 metri pătrați în cartierele Coiciu, Tomis 2, Tomis 3, Abator sau Casa de Cultură. Imobilul trebuie să fie branșat la utilități și să aibă curte îngrădită pentru siguranța celor mici.

Ofertele vor fi transmise la sediul DGAS din strada Unirii nr. 104.

Acesta nu este primul anunț făcut public de DGAS, autoritatea locală încercând încă din februarie închirierea unui spațiu. Această variantă vine să rezolve rapid problema diminuării locurilor din creșe, în condițiile în care trei dintre acestea sunt în proces de reabilitare cu fonduri europene. Amintim că administrația locală a făcut demersuri pentru ca alte trei creșe să fie construite cu fonduri din bugetul local și de la Compania Națională de Investiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*