Nava școală Mircea, emblematică ambarcațiune a României, va fi deschisă publicului în cadrul Zilelor Constanței

Nava Școală Mircea. FOTO Wikipedia / Spiridon Manoliu
Nava Școală Mircea. FOTO Wikipedia / Spiridon Manoliu

Mircea, nava școală simbol a României, va fi deschisă pentru vizitare în timpul Zilelor Constanței. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, între orele 10.00 – 13.00 și 15.00 – 19.00, în dana 0, terminalul de pasageri. Cu sprijinul Forțelor Navale Române și în parteneriat cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, pasionații de ambarcațiuni vor avea oportunitatea de a admira și explora Bricul Mircea.

Pentru a ajunge la destinație, constănțenii și turiștii se vor putea bucura de o plimbare cu autobuzul supraetajat. Îmbarcarea se va face de la Poarta 1, în incinta portului, iar traseul va continua până la Cuibul Reginei din dana 0. Autobuzele vor avea o frecvență de 15 minute, asigurând astfel accesul facil către destinație.

De asemenea, în perioada 19-21 mai, liniile de autobuz 42, 44, 48, 51 și 101 vor circula în program prelungit, până la ora 23.30 (ultima plecare din stațiile Poarta 2, Poarta 1 și Portul Tomis).

Duminică, 21 mai , în intervalul orar 09.00 – 13.00, autobuzele liniei 42 nu vor mai ajunge în Portul Turistic Tomis (stația Portul Tomis); în schimb, acestea vor întoarce la Poarta 1.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*