Traficanți de migranți, trimiși în judecată de procurorii Parchetului Tribunalului Constanța

Sediul Parchetul Tribunalului si Judecatoriei Constanta. FOTO Catalin Schipor

Trei persoane au fost trimise în judecată, de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, acuzații fiind de săvârşirea infracţiunii de trafic de migranți.

Astfel, potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii constănțeni, în perioada mai – 10 iunie 2021, cei trei au preluat un migrant ilegal, i-au facilitat cazarea în localitatea Mircea Vodă, iar apoi l-au  transportat până la Vama Nădlac, în scopul trecerii ilegale a frontierei de stat a României, dar unde a fost prins de organele de poliție. Cei trei au primit de la migrantul ilegal 3.000 de euro.

Pe parcursul urmăririi penale, față de inculpați au fost luate măsurile arestatului preventiv și controlului judiciar, iar vineri, 10 decembrie, aceștia au fost trimiși în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*