Bărbat de 93 de ani din Mangalia, grav rănit într-un incendiu izbucnit în apartamentul unde locuiește

Un bărbat în vârstă de 93 de ani din Mangalia a fost grav rănit sâmbătă, 15 mai, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul în care locuiește.

Pompierii au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit într-un apartament din Mangalia. La fața locului s-au deplasat două mașini de stingere, o autoscară,  o descarcerare și un echipaj de prim ajutor. Bărbatul aflat în locuință a fost scos din apartament de către echipele de intervenție după ce paramedicii împreună cu polițiștii au spart ușa.

Patru persoane au fost evacuate de pompieri din apartamentele învecinate, iar din bloc s-au autoevacuat mai mulți locatari. De asemenea au fost scoase din apartament 2 butelii, una arzând. Suprafata afectată de incendiu a fost de aproximativ 20 de metri pătrați.

Incendiul a fost stins, pompierii asigurând măsuri PSI la butelia care ardea. De asemenea, este așteptată echipa ENEL pentru deconectarea blocului de la energie electrică.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță a Serviciului Județean care a preluat pacientul, în vârstă de 93 de ani. Bărbatul a suferit arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului și posibil și pe căile aeriene, fiind dus la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*