CTnews TV EXCLUSIV: Ana Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța, despre disputele pe tema proiectelor de investiții din județ

Ana Maria Vătămanu, președintele ADD. FOTO Adrian Boioglu
Ana Maria Vătămanu, președintele ADD. FOTO Adrian Boioglu

Ana Maria Vătămanu, președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța, a fost invitata jurnalistului Adrian Boioglu, la CTnews TV.

Vătămanu a vorbit în primul rând despre proiectul în valoare de 140 de milioane de lei, finanțat prin Programul “Anghel Saligny” care prevede refacerea a două drumuri județene și a vorbit despre stadiul acestei investiții. Președintele Asociației de Dezvoltare Durabilă Constanța a explicat relația pe care o are cu conducerea Consiliului Județean Constanța și a lămurit unele neînțelegeri din ultima vreme.

Ana Maria Vătămanu s-a referit și la stadiul altor proiecte inițiate de Asociația de Dezvoltare Durabilă și a răspuns dacă va candida la alegerile de anul viitor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*