Tentativă de sinucidere la Valu! O Femeie și-a dat foc în baia casei

Echipaj SMURD. FOTO Cătălin SCHIPOR

O femeie în vârstă de 52 de ani, din Valu lui Traian, a ajuns la spital, duminică seară, după e ar fi încercat să se sinucidă, dându-și foc. Incidentul s-a petrecut într-o casă aflată pe strada Mihail Kogălniceanu din Valu lui Traian.

Potrivit polițiștilor constănțeni, femeia, care nu este cunoscuta ca având probleme psihice, ar fi mers duminică seara în baia casei sale unde și-ar fi turnat spirt pe corp și apoi și-a dat foc. Alcoolul s-a aprins imediat, iar în ajutor i-a sărit soțul, care a reușit să stingă focul.

La fața locului au fost alocate un echipaj SAJ B2 și unul SMURD C, iar femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța, în stare gravă, cu arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafața corpului. La aceeași unitate sanitară a ajuns și soțul femeii, care a suferit arsuri la mâini și brațe în timp ce a stins flăcările.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și spun că până în prezent nu se cunoaște motivul care a împins-o pe femeie să se autoincendieze.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*