Descoperire șocantă în Mangalia: cadavrul unei femei, ce prezenta urme vizibile de violență, găsit într-un parc. Victima ar avea numai 12 ani

Mașină de poliție.

Polițiștii municipiului Mangalia au fost alertați în dimineața zilei de duminică, 6 august, în jurul orei 05.30, după ce cadavrul unei femei a fost descoperit într-un parc din localitate.

Potrivit Poliției Județene Constanța, imediat după primirea sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a începe investigațiile. Cadavrul a fost găsit într-o stare care sugerează că aceasta ar fi fost supusă unui act violent, iar echipajul medical prezent la fața locului a confirmat că decesul survenise deja.

În acest moment, cercetările sunt în plină desfășurare, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Serviciului Investigații Criminale. Ei colaborează strâns cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragicul eveniment.

Surse din rândul anchetatorilor spun că este vorba despre o copilă de 12 ani, al cărei trup a fost descoperit îngrămădit sun o bancă din parc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*