Scandal într-un restaurant din Constanța: polițiștii au tras un foc de avertisment pentru aplanarea conflictului

Poliţiştii constănțeni au fost solicitați să intervină în dimineața zilei de 22 august, în jurul orei 03.00, pentru aplanarea unei situații tensionate petrecută la un restaurant de pe strada Traian din Constanța. Conform informațiilor primite, mai multe persoane se aflau implicate într-un conflict, necesitând intervenția imediată a autorităților.

Echipajele de poliție s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că informațiile primite se confirmă. Mai multe persoane se aflau într-un conflict deschis, punând în pericol ordinea și liniștea publică. Cu scopul de a aplana tensiunile și de a restabili siguranța în zonă, unul dintre polițiști a recurs la executarea unui foc de avertisment în plan vertical.

Polițiștii au reușit să restabilească ordinea în zonă, iar după calmarea situației, nouă persoane implicate în conflict au fost duse la sediul poliției pentru audieri și investigații.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*