S-a deschis circulația în nodul rutier Poiana de pe Autostrada A4

Nodul Rutier CIC Poiana. FOTO DRDP Constanța

Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Constanța a anunțat că, începând de joi, 27 ianuarie, s-a deschis circulația rutieră în Nodul Rutier CIC Poiana, de pe A4.

Potrivit DRDP Constanța, Nodul Rutier CIC (Centrul de Întreținere și Coordonare) Poiana, este situat pe Autostrada A4, calea 1 (Ovidiu – Agigea), km 4+790 – calea 2 (Agigea – Ovidiu), km 6+700.

Pe raza de competență teritorială a localității Ovidiu, drumul comunal DC 89 este neamenajat circulației publice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*