Lucrările pentru remedierea avariei RAJA de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța se prelungesc până la ora 22.00

Lucrările pentru remedierea avariei RAJA de pe Șoseaua Mangaliei din Constanța se prelungesc până la ora 22.00 după ce echipele de intervenție au descoperit o nouă spărtură în conducta de apă.

Potrivit RAJA SA, în jurul orei 14.30 s-au finalizat lucrările de remediere a avariei survenite vineri, 28 mai, pe conducta de alimentare cu apă de pe Șoseaua Mangaliei.

„Imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile însă, în scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanță de aproximativ 300 de metri față de prima lucrare, pe aceeași conductă. În prezent, echipele de intervenție desfășoară lucrări de remediere a acesteia, prin urmare, s-a sistat din nou furnizarea apei în zonă, până în jurul orei 22.00”, au transmis reprezentanții societății.

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile Șoseaua Mangaliei – Școlii – bulevardul 1 Mai – Caraiman – Șoseaua Mangaliei, cu străzile adiacente, dar și Portul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*