Viceprimarul Ionuț Rusu deschide lista PNL Constanța pentru Consiliul Local Municipal

PNL a depus listele pentru Consiliul Local Constanța. FOTO PNL Constanța

Viceprimarul Ionuț Rusu deschide lista PNL Constanța pentru Consiliul Local Municipal.

PNL a depus, astăzi, lista pentru Consiliul Local Municipal Constanța.

Pe prima poziție se află viceprimarul Ionuț Rusu, de profesie inginer diplomat.

El este urmat de Marius Dragoș-Prăzaru, medic primar, Adrian Arghirescu, manager, de profesie inginer, Marius Tulică, director, de profesie economist, Cristian Omocea, șef serviciu, de profesie doctor inginer, Alexandru-Marian Nazîru, informatician, Beazit Ali, profesor universitar, Dorel Sauciuc, director adjunct, de profesie economist, Nicolae-Dragoș Frâncu, medic rezident, Mihaela Andrei – jurist.

Lista de consilieri a PNL Constanța cuprinde 34 de persoane.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*