Maraton de înot în Marea Neagră la a X-a ediție a AquaChallenge

Pasionații de sport și înot care vor să-și depășească limitele și să ia parte la cel mai prestigios maraton de înot de la Marea Neagră sunt invitați să ia parte la cea de-a X-a ediție a AquaChallenge.

Ediția din acest an va avea loc pe data de 21 august, pe Plaja Zoom Beach din Constanța, iar doritorii se pot înscrie până pe 16.08.2021, accesând pagina: https://aquachallenge.tyr-sport.ro/.

AquaChallenge – primul maraton de natație în mare din România – este o competiție de masă care se adresează atât înotătorilor amatori, cât și celor de elită. Probele de concurs sunt structurate în funcție de vârstă și nivel de pregătire astfel: proba copiilor (200 m), proba super scurtă (500 m), proba scurtă (1500 m) și proba lungă (5000 m).

Organizatorii estimează un număr de peste 300 sportivi, iar ca element de noutate – competiția va găzdui Federația Română de Natație și Pentatlon Modern în organizarea “Campionatul Național de Open Water – ediția I” în cadrul AquaChallenge 2021.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al întrecerii https://aquachallenge.tyr-sport.ro//

AquaChallenge este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către Asociația Clubul Sportiv “Atena Sport Club” Constanța, iar valoarea totală a proiectului este de 69.000 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*