Rezultatele parțiale la testele pentru COVID 19, efectuate în rândul personalului din Secția Medicală 2 de la Spitalul Județean, sunt negative

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Ap. Andrei Constanta. FOTO Cătălin Schipor

Rezultatele parțiale la testele pentru COVID 19, efectuate în rândul personalului din Secția Medicală 2 din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța, sunt negative. În continuare, sunt așteptate rezultatele pentru restul personalului testat.

Unul dintre angajații secției a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus, săptămâna trecută.

“De cum s-a aflat rezultatul testării, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a luat imediat măsuri pentru a împiedica infecția cu Coronavirus. Secția a fost dezinfectată, a fost demarată ancheta epidemiologică, tot personalul a fost testat și s-a autoizolat iar activitatea secției a fost preluată de secția Medicală 1”, au precizat reprezentanții Spitalului Județean Constanța.

În continuare, toți angajații din Secția Medicală 2 rămân în autoizolare iar activitatea secției este asigurată de către personalul din Medicală 1, fără ca liniile de gardă sau actul medical să fie afectate.

Conducerea spitalului spune că se depun toate eforturile pentru protecția pacienților și a personalului din cadrul unității medicale și pentru asigurarea unui act medical fără sincope.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*