Din cauza pandemiei de coronavirus, CCINA amână Târgul Național de Îmbrăcăminte TINIMTEX de la Constanța

Sediul CCINA Constanta

Având în vedere creșterea accelerată a incidenței numărului de îmbolnăviri de COVID-19 din ultimele zile, conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța a hotărât amânarea ediției programată în perioada 26 – 30 ianuarie, de la Constanța, a Târgului Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX

„Considerăm că, în această perioadă, este mai importantă decât orice alt argument protejarea stării de sănătate a populației, chiar dacă multe afaceri au de suferit din cauza restricțiilor din pandemie”, au transmis reprezentanții instituției.

Târgul Național de Îmbrăcăminte TINIMTEX va fi reprogramat într-o perioadă următoare, atunci când situația epidemiologică va fi permite organizarea de astfel de evenimente expoziționale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*