IPS Teodosie, amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat măsurile de carantină

Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu
Slujbă oficiată de IPS Teodosie. FOTO Adrian Boioglu

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, a fost amendat luni, 24 ianuarie, de poliţiştii constănțeni, cu 1.000 de lei, pentru că nu a respectat măsurile de carantină. Prelatul constănțean a oficiat o slujbă religioasă deși fusese introdus în carantină, fiind contat direct al unei persoane infectat cu coronavirus.

Astfel, potrivit unor surse judiciare, deși se afla în carantină, începând din data de 21 ianuarie, fiind contact direct al unei persoane infectate cu COVID-19, IPS Teodosie  a mers luni dimineață la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, unde a oficiat Sfânta Liturghie.

El a fost surprins de polițiști ai Secției 3, fiind amendat cu 1.000 de lei pentru că nu a respectat prevederile legale în ceea ce privește măsurile de carantină, conform Legii 55/2020.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*