Primul constănțean care a murit din cauza coronavirusului avea 67 de ani și alte boli asociate

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Constanța a înregistrat primul deces din cauza coronavirusului. Este vorba de un bărbat de 67 de ani care avea și alte boli asociate.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, decesul numărul 32 la nivel național din cauza coronavirusului a fost al unui bărbat din județul Constanța, în vârstă de 67 de ani. El era internat pe data de 25 martie la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Bărbatul a murit pe data de 28 martie. El avea hipertensiune arterială și diabet zaharat.

Numărul deceselor cauzate de coronavirus în România a ajuns între timp la 37.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*