RADET a decis că sisteze citirea contoarelor ca măsură de prevenție împotriva coronavirusului

Sediul RADET Constanța
Sediul RADET Constanța
RADET Constanța a anunțat că măsurile de prevenție contra virusului COVID – 19, printre care și „distanțarea socială”, au schimbat complet modul de lucru, astfel că RADET nu va mai face citirea mijloacelor de măsurare la finele lunii martie, conform programării.
Reprezentanții Regiei au precizat că în această situație, consumul de energie termică aferent lunii martie va fi estimat, iar după oprirea furnizării căldurii, în luna următoare, se vor citi toate contoarele și astfel se va face regularizarea consumurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*