Magistrat al Curții de Apel Constanța, testat pozitiv cu COVID-19

Un magistrat al Curții de Apel Constanța a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Bărbatul se afla în concediu de odihnă din data de 10 iulie și a fost a fost testat pozitiv anterior reluării activității.

Potrivit conducerii Curții de Apel, în prezent, se derulează o anchetă epidemiologică de către organele de specialitate, în cadrul căreia instituția colaborează activ, stabilind lista persoanelor care au avut contact nemijlocit cu persoana infectată, anterior datei de 10 iulie, și aducând la îndeplinire toate recomandările DSP Constanța.

„În acest sens, a fost programată, contra cost, în ziua de 23 iulie, o dezinfecție a sediului instanței, cu prioritate a spațiilor în care magistratul în cauză a avut acces. De asemenea se impune a fi subliniat că persoanele care au avut contact direct cu magistratul infectat se află, în majoritate, în concediu de odihnă, acestora fiindu-le recomandat să manifeste o atenție sporită pentru autoevaluarea stării de sănătate”, au precizat reprezentanții Curții de Apel Constanța.

Activitatea instanței la momentul prezent nu este afectată.

La nivelul instanței sunt aplicabile în continuare măsurile dispuse prin planul de prevenire și protecție împotriva contaminării cu virusul SARS- CoV-2, aprobat prin Decizia nr.129/25 iunie 2020 publicată pe site-ul instanței, https://curteapelconstanta.eu/, la secțiunea „Decizii – Președinte”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*