Magistrat al Curții de Apel Constanța, testat pozitiv cu COVID-19

Patru angajate al Spitalului Cernavodă, confirmate cu noul coronavirus

Un magistrat al Curții de Apel Constanța a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Bărbatul se afla în concediu de odihnă din data de 10 iulie și a fost a fost testat pozitiv anterior reluării activității.

Potrivit conducerii Curții de Apel, în prezent, se derulează o anchetă epidemiologică de către organele de specialitate, în cadrul căreia instituția colaborează activ, stabilind lista persoanelor care au avut contact nemijlocit cu persoana infectată, anterior datei de 10 iulie, și aducând la îndeplinire toate recomandările DSP Constanța.

„În acest sens, a fost programată, contra cost, în ziua de 23 iulie, o dezinfecție a sediului instanței, cu prioritate a spațiilor în care magistratul în cauză a avut acces. De asemenea se impune a fi subliniat că persoanele care au avut contact direct cu magistratul infectat se află, în majoritate, în concediu de odihnă, acestora fiindu-le recomandat să manifeste o atenție sporită pentru autoevaluarea stării de sănătate”, au precizat reprezentanții Curții de Apel Constanța.

Activitatea instanței la momentul prezent nu este afectată.

La nivelul instanței sunt aplicabile în continuare măsurile dispuse prin planul de prevenire și protecție împotriva contaminării cu virusul SARS- CoV-2, aprobat prin Decizia nr.129/25 iunie 2020 publicată pe site-ul instanței, https://curteapelconstanta.eu/, la secțiunea „Decizii – Președinte”.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*