Județul Constanța a ajuns la 11 cazuri de deces a pacienților suferinzi de COVID-19

Izoleta cu care sunt transportate persoanele suspectate de coronavirus. FOTO Cătălin Schipor

La nivel național, în dimineața zilei de 25 aprilie, numărul deceselor din rândul pacienților infectați cu noul coronavirus a ajuns, potrivit Grupului pentru Comunicare Strategică la 575 de cazuri. Județul Constanța înregistrează și el un nou caz, bilanțul local fiind de 11 morți.

Ultima victimă a COVID-19 din județul Constanța este un bărbat în vârstă de 67 ani din județul Constanța. Acesta a fost internat pe 21 aprilie în Spitalul Municipal Medgidia, de unde a fost transferat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, apoi în Secția ATI la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Confirmarea infectării cu noul coronavirus a venit pe 24 aprilie, zi în care a survenit și decesul pacientului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*