Primarul ales al comunei Mircea Vodă, George Ionașcu, a depus jurământul de învestitură

George Ionașcu, primarul reales al comunei Mircea Vodă

Primarul reales al comunei Mircea Vodă, George Ionașcu, a depus, sâmbătă, 31 octombrie, jurământul de învestitură în funcție, pentru un al doilea mandat consecutiv la conducerea localității.

În conformitate cu Ordinul Prefectului Județului Constanța, consilierii locali declarați aleși au fost convocați, sâmbătă, pentru ceremonia de constituire a Consiliului Local Mircea Vodă.

Cu această ocazie a depus jurământul de investitură și primarul George Ionașcu, acesta asigurându-i pe locuitorii comunei că va continua eforturile de dezvoltare a localității, axându-se, în principal, pe proiectele de infrastructură.

„Principale obiective sunt cele privind infrastructura și partea socială, și, bineînțeles, cele privind sănătatea. Dar, în momentul actual, vom marșa pe ceea ce avem în derulare”, a declarat George Ionașcu.

Astfel, în viitorul apropiat, în comună va începe un proiect de asfaltare, iar în prezent se pregătește și documentația pentru racordarea la gaze a gospodăriilor.

„În privința acestuia (proiectul privind racordarea la gaze – n.r.), până pe 15 noiembrie, funcționari din cadrul Primăriei vor merge pe teren, din casă în casă, pentru a strânge semnăturile necesare în vederea depunerii documentației privind distribuția de gaze naturale în comuna Mircea Vodă, cu finanțare europeană. După cum știți, avem deja semnat contractul de concesiune privind distribuția de gaze din 23 septembrie, acum se depune documentația pentru obținerea finanțării rețelei și a branșamentelor”, a explicat primarul ales.

George Ionașcu va avea lângă el o echipă de 15 consilieri locali, dintre care nouă vin din partea PSD, cinci sunt liberali și unul din partea Pro România. Cei 15 consilieri locali au depus și ei, sâmbătă, jurământul de învestitură.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*