Asociația „Poiana lui Ovidiu“ este prezentă la Târgul Național de Produse Tradiționale din stațiunea Mamaia

Asociația „Poiana lui Ovidiu“ participă la Târgul Național de Produse Tradiționale

Asociația „Poiana lui Ovidiu”, va participa la un eveniment dedicat dobrogenilor.  Evenimentul are avea loc vineri, 27 septembrie, de la ora 14.30 în cadrul Târgului Național de Produse Tradiționale la Aqua Magic, Mamaia.

La inițiativa primarului din Ovidiu, George Scupra, a fost creată această asociație cu scopul de a relansa agricultura locală dar și promovarea fermierilor și produsele acestora. Orașul Ovidiu, prin satele Poiana și Culmea este recunoscut pentru livezile, viță de vie și produsele legumicole.

Asociația „Poiana lui Ovidiu” va prezenta producători locali și produse din zona Dobrogei alături de cunoscuții „Țărani Dobrogeni“ și mult așteptații producători ai Federației Naționale a Producătorilor de Produse Tradiționale care vor veni la târg cu miere și produse apicole, legume, brânzeturi,proaspete și maturate și derivate din lapte, dulcețuri, gemuri,siropuri, murături, diverse sortimente de zacuști,produse din carne, mezeluri tradiționale specifice fiecărei regiuni a țării.

Mircea Ovezea, producător din orașul Ovidiu va prezenta publicului spre degustare produse din carne de pasare, pui, rață și bibilică.

Degustarea bunătaților preparate de Mircea Ovezea vor fi însoțite de muzică dobrogeană și de dansurile Anasamblului de Dansuri Tradiționale  „Dobrogeanca”, din orașul Ovidiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*