Primăria Constanța reintroduce dublu sens de circulație pe o porțiune din strada Zmeurei

Primăria Constanța reintroduce dublu sens de circulație pe o porțiune din strada Zmeurei

Primăria Constanța a anunțat marți, 20 iulie, că solicitările venite din partea cetățenilor și nevoia de fluidizare a zonei au determinat-o să ia decizia instituirii unor noi reglementări rutiere pe strada Zmeurei, între aleea de acces către Institutul de Medicină Legală și strada Soveja.

Astfel, acest tronson al străzii Zmeurei se transformă în arteră rutieră cu dublu sens, iar oprirea va fi interzisă în ambele părți ale carosabilului.

Propunerea administratorului tramei stradale a fost avizată de Inspectoratul de Poliție Județean, Serviciul Rutier și Comisia de Circulație.

Tot la solicitarea constănțenilor au fost executate de curând lucrări de reabilitare ale carosabilului pe aleea de acces către IML, iar reabilitarea va continua cu reamenajarea trotuarelor.

Măsura de instituire a sensului unic a fost luată tot de Primăria Municipiului Constanța, în ianuarie 2019, și tot pentru „fluidizarea traficului rutier”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*