Poliția și jandarmii au intervenit în zona Eden din municipiul Constanța la un scandal între agenții unei firme de pază și un grup recalcitrant

Agenții firmei de pază au chemat în ajutor poliția și jandarmeria. FOTO CTnews.ro

A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine – poliție și jandarmerie pentru a potoli spiritele încinse dintre două grupuri de indivizi. Scandalul a pornit în seara de 2 februarie, în fața unei săli de jocuri de noroc din zona Eden.

Se pare că totul a pornit după ce un grup format din opt indivizi ar fi încercat să introducă băuturi alcoolice în incinta sălii de jocuri, iar una dintre angajate care le-a spus că nu au voie și a fost ignorată a apăsat butonul de panică atunci când a văzut că nu se poate înțelege cu ei. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale firmei de pază cu care sala de jocuri avea contract, dar prezența acestora nu a făcut decât să pună paie pe foc.

După ce persoanele respective au devenit recalcitrante, s-a sunat la 112 și au intervenit polițiștii Secției 4 și un echipaj de jandarmi al IJJ Constanța, reușindu-se astfel aplanarea conflictului.

Cele 8 persoane au fost conduse la sediul Secției 4, fiind sancționate contravențional la Legea 61/1991 – provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*