Primarul Decebal Făgădău îi invită pe constănțeni la dezbaterea publică privind „Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța“

Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD
Stațiunea Mamaia. FOTO ALDD

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, îi invită pe constănțeni să participe la dezbaterea publică privind „Strategia de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța“.

Evenimentul va avea loc marți, 6 martie ora 14.00, în sala Remus Opreanu, situată Palatul Administrativ, bd. Tomis nr. 51. Aceasta este întâlnirea la care sunt invitați să participe doar specialiștii în turism și mass-media. Cea de a doua întâlnire este una la care poate participa oricine. Dezbaterea va avea loc pe 7 martie, începând cu ora 16.00 în aceeași locație.

Cei interesați pot consulta draftul „Strategiei de Dezvoltare și Promovare a Turismului în municipiul Constanța“. Acesta cuprinde aproximativ 400 de pagini și atinge probleme precum modul defectuos în care Constanța înțelege să-și primească turiștii, dar și la felul în care în Mamaia s-a construit haotic, situația monumentelor istorice, dar și planurile de extindere a Delfinariului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*