Jucării contrafăcute, în valoare de peste 70.000 de lei, descoperite într-un container sosit în Portul Constanța din China

Jucării susceptibile a fi contrafăcute, descoperite de polițiști.

Poliţiştii de la Transporturi Maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării,  mărfuri în valoare de aproximativ 72.000 de lei, susceptibile a fi contrafăcute.

Poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud, au verificat, marți, în Portul Constanţa Sud Agigea, un container sosit din China, având ca destinatar o societate comercială din Rădăuți.

În urma controlului containerului, poliţiştii au descoperit peste 600 de mașinuțe cu motor electric și roboți, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale unor mărci înregistrate.

Bunurile, în valoare de aproximativ 72.000 de lei, au fost ridicate în vederea indisponibilizării și continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*