FOTO VIDEO Țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră la bordul unei nave în Cernavodă

Țigări de nedeclarate, descoperite de polițiștii de frontieră la Cernavodă. FOTO Garda de Coastă

Peste 2.300 de pachete de țigări, de proveniență Serbia, au fost descoperite de poliţiştii de frontieră constănțeni la bordul unei nave, ascunse în interiorul canapelelor din cabina de ședință a echipajului.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au controlat sâmbătă, 15 ianuarie, o navă sub pavilion românesc, sosită din Serbia pe Dunăre, ocazie cu care au fost găsite, ascunse și nedeclarate, în interiorul canapelelor din cabina de ședință a echipajului, 236 de cartoane cu țigări, de proveniență Serbia.

Țigaretele, în valoare de 35.250 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*