Ovidiu Brăiloiu va fi înmormântat în Eforie Sud

Ion Ovidiu Brăiloiu, fostul primar de la Eforie. FOTO Arhiva Personală
Ion Ovidiu Brăiloiu, fostul primar de la Eforie. FOTO Arhiva Personală

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului primar Ovidiu Brăiloiu a ajuns, în cursul zilei de 8 iunie de la Bucureşti, fiind depus la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Eforie Nord.

Fostul primar va fi înmormânat mâine, 9 iunie, la cimitirul din Eforie Sud.

Cei care vor sa il conducă pe ultimul drum trebuie sa știe ca de la biserică,  cortegiul funerar va pleca de la ora 12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*