VIDEO Programul Consiliului Județean Constanța de asfaltare a Drumurilor Județene continuă cu DJ 224, Crucea – Băltăgești

Președintele CJ Constanța și administratorul RAJDP au verificat stadiul lucrărilor. FOTO Captură video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu s-a deplasat în teren pentru a evalua stadiul lucrărilor de asfaltare la drumul județean DJ 224, Crucea – Băltăgești. În ciuda restricțiilor impuse de această epidemie, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri au lucrat la foc continuu.

Programul de reabilitare a Drumurilor Județene continuă. În această perioadă se efectuează lucrări de decopertare a stratului de asfalt, așternere covor asfaltic nou, refacere acostamente, profilare/decolmatare rigole pe DJ 224, Crucea – Băltăgești. Stadiul lucrărilor a fost verificat de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu împreună cu Lucian Lungoci, administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

„Rezultatul de azi reprezintă o muncă de echipă și o investiție a Consiliului Județean Constanța. Îi asigur pe locuitorii județului Constanța că nu ne oprim aici cu investițiile“, a declarat președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*