VIDEO Programul Consiliului Județean Constanța de asfaltare a Drumurilor Județene continuă cu DJ 224, Crucea – Băltăgești

Președintele CJ Constanța și administratorul RAJDP au verificat stadiul lucrărilor. FOTO Captură video

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu s-a deplasat în teren pentru a evalua stadiul lucrărilor de asfaltare la drumul județean DJ 224, Crucea – Băltăgești. În ciuda restricțiilor impuse de această epidemie, angajații Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri au lucrat la foc continuu.

Programul de reabilitare a Drumurilor Județene continuă. În această perioadă se efectuează lucrări de decopertare a stratului de asfalt, așternere covor asfaltic nou, refacere acostamente, profilare/decolmatare rigole pe DJ 224, Crucea – Băltăgești. Stadiul lucrărilor a fost verificat de președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu împreună cu Lucian Lungoci, administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

„Rezultatul de azi reprezintă o muncă de echipă și o investiție a Consiliului Județean Constanța. Îi asigur pe locuitorii județului Constanța că nu ne oprim aici cu investițiile“, a declarat președintele CJ Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*