Operațiune de salvare a pompierilor în largul mării: mai multe persoane aflate într-o barcă pneumatică ce plutea în derivă în zona Vama Veche

Operațiune de salvare a pompierilor în largul măriii. FOTO cu rol ilustrativ

Pompierii constănțeni au intervenit în după-amiaza zilei de marți, 8 august, pentru salvarea mai multor persoane, aflate într-o barcă pneumatică ce plutea în derivă în zona Vama Veche.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, mai multe persoane se aflau într-o barcă pneumatică ce se afla în derivă la aproximativ un kilometru și jumătate de țărm, între localitățile 2 Mai și Vama Veche. În acest context, echipajul de intervenție a mobilizat ambarcațiunea Targa din Mangalia, care a pornit spre zona incidentului pentru a efectua operațiunea de salvare.

În sprijin a fost trimis și un echipaj SMURD, specializat în acordarea de îngrijiri medicale de urgență. După o intervenție atentă și coordonată, echipele de salvare au reușit să recupereze trei adulți conștienți aflați în bărcuța pneumatică. Aceștia au fost aduși în siguranță la mal, unde au fost preluați pentru evaluare medicală de către echipajul de prim ajutor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*