Constănțeni reținuți după ce au fost prinși cu cinci kilograme de cannabis

Constănțeni reținuți după ce au fost prinși cu cinci kilograme de cannabis

Trei bărbați din județul Constanța au fost reținuți de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Constanța, cercetați fiind pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit IPJ Constanța, La data de 16 iunie, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat trei percheziții domiciliare în județul Constanța.

În urma acestor activități au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ cinci kilograme de cannabis, o cultură indoor de plante de cannabis, prevăzută cu instalațiile aferente de încălzire, iluminare și aerisire, fertilizatori, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

Trei persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc. Acestea urmează să fie prezentate în instanță cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*