O nouă avarie a RAJA înregistrată în zona stațiunii Mamaia

Fără apă la robinete
Probleme cu apa în Constanța. FOTO Arhiva CTnews

Conducta de alimentare cu apă din Stațiunea Mamaia a înregistrat o nouă avarie sâmbătă, 12 noiembrie. Pentru remedierea acesteia s-a impus întreruperea furnizării apei în zonă până la ora 18.30.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din zona cuprinsă între Summerland și Ecluza Năvodari – Mamaia Sat, Mamaia Nord, Hanul Piraților, Tabăra de copii Năvodari și Depozitul 10.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create tuturor utilizatorilor pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*