Primăria Constanța desfășoară lucrări de asfaltare în două parcări din zona Dacia

Lucrări de asfaltare în două parcări din zona Dacia. FOTO Primăria Constanța

Noi locuri de parcare sunt în curs de amenajare în arealul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii.

Potrivit Primăriei Constanța, echipele administratorului drumului public intervin luni, 19 iulie, și marți, 20 iulie, pentru turnarea primului strat de asfalt în parcările situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în zona blocului L1 și pe porțiunea cuprinsă între aleea Pictor Nicolae Tonitza și aleea Cameliei. Accesul autovehiculelor este restricționat total în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Lucrările vor continua miercuri, 21 iulie, când se va executa stratul de uzură. Intervențiile se vor desfășura cu restricții de parcare, în intervalul orar 08.00 – 17.00.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să nu staționeze autovehiculele în zonele în care se asfaltează pentru a evita ridicarea mașinilor. De asemenea, participanții la trafic sunt rugați să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulaţie şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*