O minoră și-a reclamat tatăl că a violat-o doar pentru că era sever cu ea. Acum ea este cercetată penal de către poliție

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Polițiștii constănțeni au fost alertați de către o minoră în vârstă de 15 ani care a reclamat faptul că a fost violată în nenumărate rânduri chiar de tatăl său. Imediat au fost demarate cercetările, iar cel acuzat a fost chemat la audieri.

 

Părinții fetei au fost consternați când au auzit de la polițiști acuzațiile formulate de fiica lor la adresa tatălui. Cel acuzat a negat vehement și a cerut o examinare medico legală, acest lucru fiind cerut și de polițiști, aceasta fiind procedura în aceste cazuri. Minora a fost total de acord cu examinarea medicilor legiști, susținându-și în continuare acuzele. Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală unde în urma consultului de către medicii de specialitate s-a stabilit faptul că cele reclamate nu se confirmă, fata fiind virgină.

Pusă în fața acestor dovezi, minora a recunoscut că faptele reclamate nu s-au petrecut și că de fapt a vrut să se răzbune pe părinți și în special pe tatăl său pentru că era prea sever cu ea.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,inducere în eroare a organelor judiciare”, pe numele fetei fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*