Un agent de pază de la Auchan a furat telefoanele mobile ale colegilor și le-a amanetat

Mai mulți angajați ai unui hypermarket s-au trezit în cursul zilei de 1 decembrie că au fost prădați. Făptuitorul a fost repede prins, fiind chiar unul dintre colegii victimelor.

Potrivit reprezentanților din cadrul IPJ, lucrătorii Secției 5 Poliție au fost solicitați să intervină în după amiaza zilei de 1 decembrie a.c., la hypermarket-ul Auchan la un caz de furt. Mai exact, cinci dintre angajați au reclamat faptul că le-au dispărut telefoanele mobile din vestiar, paguba ridicându-se la peste 7.800lei. În scurt timp, după audierea martorilor și vizionarea înregistrărilor camerelor de supraveghere, s-a stabilit că suspect de comiterea furtului este chiar unul dintre agenții de pază, un individ în vârstă de 23 de ani. Polițiștii l-au confruntat pe paznic cu probele, acesta recunoscând în cele din urmă că el este autorul, telefoanele mobile, acestea fiind amanetate toate. Polițiștii au demarat procedura pentru recuperarea telefoanelor mobile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*