Meteorologii au anunțat un Cod Galben de ploi și vijelii ce afectează și județul Constanța

Meteorologii anu anunțat ploi și vijelie. FOTO Cătălin SCHIPOR

Administrația Națională de Meteorologie a emis un Cod Galben valabil pentru toată ziua de 12 mai, fiind vizate manifestări de instabilitate atmosferică accentuată în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei.

În intervalul 9.00 – 23.00, în Moldova, Dobrogea și în estul Munteniei – județele Buzău, Brăila, Ialomița și Călărași, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată care se va manifesta prin vijelii, intensificări ale vântului cu viteze, în general, cuprinse între 65…75 km/h, grindină și averse ce pot avea și caracter torențial și descărcări electrice.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*