Accident grav la Năvodari – un tânăr s-a înfipt cu mașina într-un sens giratoriu

Șoferul nu a văzut sensul giratoriu și s-a înfipt cu mașina în ornamentul de beton. FOTO Facebook Infotrafic Năvodari

Doi tineri, unul din Galați și unul din Brăila au ajuns în stare gravă la spital în noaptea de duminică spre luni, după ce mașina condusă de unul dintre ei a fost implicată într-un accident rutier. Potrivit polițiștilor, la data de 1 octombrie, la ora 23.55, B.D., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Brăila, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari din orașul Năvodari, dinspre centrul localității către Lumina. Pentru că nu cunoștea zona și din cauza vitezei foarte mari cu care probabil conducea, nu a observat sensul giratoriu și a intrat cu mașina în ornamentul de beton al acestuia. În urma impactului extrem de violent, motorul mașinii a fost împins sub aceasta, partea din față aproape dispărând cu totul.
În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a unui pasager, un tânăr în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza județului Galați, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Constanța.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că respectivul conducător auto nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemene i-au fost recoltate și probe biologice pentru a se stabili alcoolemia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*