FOTO Un șofer beat a intrat cu mașina într-un bloc de pe strada Baba Novac

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea din mașină a șoferului. FOTO IPJ Constanța

Un individ care s-a urcat beat la volan a scăpat mașina de sub control și a părăsit carosabilul. Din fericire, nu a lovit nici un pieton, însă s-a oprit într-un bloc și a fost nevoie de intervenția descarcerării pentru a-l scoate din resturile mașinii.

Cu o alcoolemie la care unele persoane sunt în prag de comă alcoolică, un individ s-a urcat la volanul mașinii și a plecat la plimbare prin Constanța. Numai că la un moment dat a pierdut controlul mașinii.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, șoferul în vârstă de 54 de ani a condus un autoturism dinspre bulevardul Aurel Vlaicu spre supermarketul Lidl. La un moment dat, acesta a pierdut controlul direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un imobil.

La fața locului au fost mobilizate echipaje ale Ambulanței, pompierilor de la SMURD și poliției rutiere. Aceștia din urmă au constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, testarea cu etliotestul indicând 1,06 g/l alcool pur în aerul respirat.

După ce a fost scos dintre resturile mașinii de către pompieri, șoferul a fost preluat de echipajul medical și transportat la Spitalul Județean Constanța, conștient, cu un traumatism cranio cerebral. Pe numele său a fost deschis dosar de cercetare penală.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*