FOTO Val de accidente pe Autostrada A2 din cauza șoferilor neatenți și/sau grăbiți

Accident pe Autostrada A2. FOTO DRDP Constanța

Plecatul în ultima clipă de pe litoral sau către litoral a creat întotdeauna aglomerație pe șoselele din județul Constanța dar și pe Autostrada A2. Graba șoferilor însă, combinată cu neatenția și neadaptarea vitezei la condițiile de drum, duce de multe ori la accidente rutiere.

În mai puțin de 24 de ore, pe Autostrada A2 au fost înregistrate trei accidente rutiere, din fericire, niciunul grav.

Ultimul, a fost înregistrat la km 210, Calea 2 – sensul Constanța – București, în jurul orei 7.00, când unui autoturism i-a explodat un cauciuc.În urma acestui eveniment, mașina a fost proiectată în parapet, din parapet pe carosabil, iar aici a fost lovit de alt autovehicul.

Înainte de acesta, la kilometrul 166, pe sensul spre mare, un autoturism scăpat de sub control a intrat în parapetul median.

Duminică seară, șapte autoturisme s-au ciocnit în lanț pe sensul spre București, la sensul 190. în apropiere de bifurcația spre Medgidia. Două persoane au fost rănite ușor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*