Măsuri de siguranță de Ziua Marinei

Sute de jandarmi vor fi prezenți la Ziua Marinei. FOTO GJM Tomis

Peste 250 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa,  Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa, Serviciului Poliţiei Rutiere,  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Constanţa, Garda de Coastă şi Poliţia Locală vor asigura ordinea publică şi siguranţa persoanelor care vor participa la sărbătorirea ,,Zilei Marinei Române”, manifestare ce va avea loc luni, 15 august a.c. între orele 09.00-14.00, în zona Faleză Cazino-Portul Tomis.

Ca element de noutate, anul acesta după discursurile susţinute de la tribună şi încheierea festivităţiilor de deschidere,  între orele 10.45-11.00, se permite accesul publicului pe faleza din faţa Comandamentului Flotei pentru a urmării exerciţiul pe mare, „Forţele Navale 2017”.  Pentru a avea acces în acestă zonă, jandarmii vor constitui două prefiltre, unul în dreptul marelui povoaz şi unul în dreptul Farului Genovez, pentru controlul bagajelor(genţi, rucsacuri şi alte bagaje voluminoase).

 

Pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, jandarmii vor acţiona în principal pentru protecţia participanţilor, asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării manifestării; prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială;

 

Recomandăm cetăţenilor:

  • să nu participe la eveniment cu bagaje voluminoase;
  • să supravegheze în permanenţă copiii cu care au venit;
  • acordarea unei atenţii deosebite bunurilor şi obiectelor personale;

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*