FOTO VIDEO Accident rutier grav la intrarea în Mangalia

O femeie neidentificată a fost accidentată grav. FOTO IPJ Constanța

O femeie a fost grav rănită în urma unui accident rutier produs pe DN 39, la intrarea în localitatea Mangalia. Victima fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Județean Constanța.

Accidentul s-a produs în jurul orei 16.15, când, un bărbat de 55 de ani a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Mangalia către Constanța. La ieșirea din municipiu, a surprins și accidentat grav o persoană de sex feminin, cu identitate necunoscută, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care s-a angajat în traversarea Drumului Național fără să se asigure.

La fața locului au intervenit echipaje medicale cu o ambulanță și elicopterul SMURD. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*