Sarcina nu te scapă de pușcărie. O femeie condamnată pentru furt calificat a ajuns la Penitenciar după ce a născut

Penitenciarul Poarta Albă. FOTO Cătălin Schipor

O hoață care a reușit să rămână în libertate doar pentru că a fost inspirată să rămână însărcinată la momentul oportun, a ajuns în cele din urmă în spatele gratiilor de la Penitenciarul Poarta Albă.

Polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat în data de 8 iunie o femeie, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Chirnogeni, județul Constanța, pe numele căreia Judecătoria Sectorului 5 București a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Femeii în cauză i se întrerupsese perioada de executare a pedepsei întrucât născuse și i s-a permis să aibă grijă de nou-născut până la împlinirea vârstei de 1 an.

Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Poarta Albă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*